Reserveren

Reserveren

Het is natuurlijk mogelijk om een tafel te reserveren in ons restaurant, zodat we ons samen kunnen verheugen op een prachtige ervaring vol culinair genot en Brabantse gezelligheid.

Ook voor grotere groepen bieden wij een mooi arrangement in volledig gezamenlijk overleg. We denken graag met u mee zodat we voor u en uw geliefden een dag of avond neerzetten om nooit te vergeten. Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Sluitingsdagen:

Dinsdag 30 april 2024!

Tussen kerst en oud en nieuw zijn we jaarlijks gesloten!

Wilt u vandaag een tafel reserveren? Neem dan even telefonisch contact op via 06 1188 1642

Reserveer een tafel
Contact Gegevens

Cadeaubonnen en geschenken

Het is altijd mogelijk om een ervaring bij Restaurant De Poort van Megen cadeau te doen aan een goede vriend, vriendin of geliefde. Het team van De Poort van Megen zal zorgen voor een geweldige ervaring met een heerlijk diner in het restaurant of lunch op ons prachtige terras. We serveren verrassende wijnen en service met een glimlach; een avond om nooit te vergeten. De cadeaubonnen zijn in het restaurant verkrijgbaar en worden feestelijk gepresenteerd.

Blijf gevangen bij de Poort van Megen

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en culinaire avonturen van Restaurant De Poort van Megen. Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
Logo de poort van megen
calendar-full