Arrangementen

Historisch Megen en arrangementen bij Restaurant de Poort van Megen:

Dagdeel 1.

Wij verwelkomen u op ons heerlijke terras of in ons sfeervolle restaurant, met

Koffie/thee en huisgemaakt appelgebak met slagroom. € 6,75 p.p.

Onze deskundige stadsgids neemt u mee naar een van de overblijfselen in de oude geschiedenis over de gevangentoren en geeft een voorproefje wat u te wachten staat tijdens de stadswandeling.

Stadswandeling. Duur: 1,5 uur tot max. 20 personen. € 30,00

Dagdeel 2.

Natuurlijk verwelkomen wij u graag op ons heerlijke terras of in het sfeervolle restaurant maar nu met een lunch, bestaande uit: Een goedgevuld lunchplateau met onder andere een seizoenssoep, salade en een overheerlijke sandwich. Daarbij keuze uit koffie of thee.

Lunch inclusief koffie/thee. € 18,50 p.p.

Aansluitend neemt onze stadsgids u mee voor een 1,5 uur durende rondwandeling door ons prachtig, historisch, stadje met haar kloosters en beruchte Gevangentoren.

Stadswandeling. Duur: 1,5 uur tot max. 20 personen. € 30,00

Dagdeel 3:

Een warm welkom voor u op ons heerlijke terras of in ons sfeervolle restaurant, met koffie of thee en daarbij bijbehorende lekkernijen.

Koffie/thee en lekkernijen € 5,00 p.p.

Onze deskundige stadsgids neemt u mee door ons karakteristieke vestingstadje Megen wat een must visit is voor iedereen met een interesse in religieus erfgoed. De stadsgids begeleidt u over het oude stratenplan van Megen, als een monument, een levende herinnering aan een lang en roerig verleden. Na 1,5 uur brengt hij u terug bij het begin; restaurant “De Poort van Megen”.

Stadswandeling. Duur: 1,5 uur tot max. 20 personen. € 30,00

U gaat hier genieten van een 3 gangen de Poort verrassingsmenu en een amuse van het huis die u de tong zal strelen, allen bereid met verse seizoensproducten. (u mag daarbij uw dieetwensen, allergieën en wat u liever niet eet doorgeven). Er is een mogelijkheid om uw menu uit te breiden naar 4 of 5 gangen.

Drie gangen de Poort verrassingsmenu. € 36,50

Uiteraard is het mogelijk, deze arrangementen, met meerder personen te organiseren.

Blijf gevangen bij de Poort van Megen

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en culinaire avonturen van Restaurant De Poort van Megen. Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
Logo de poort van megen