Reserveren voor groepen

Reserveren voor groepen

Heel vaak krijgen wij de vraag of één van onze gezellige restaurant gedeeltes ook gereserveerd kan worden voor besloten groepen, zoals bijvoorbeeld een afdelingsfeest, jubileum of een andere feestelijke gelegenheid?

Natuurlijk is dat mogelijk. Wij zijn u hierin graag van dienst.

Ons restaurant is geopend van vrijdag t/m dinsdag, zie openingstijden onderaan de pagina: Toch kunt u, als u dat wenst, ook op woensdag of donderdag voor een besloten diner/ feest reserveren.

group of people tossing wine glass
people raising wine glass in selective focus photography

Wij houden rekening met al uw wensen

Vooraf alles tot in detail bespreken zal het diner/ feest ten goede komen, bovendien neemt het bij u zorgen uit handen.Wij houden rekening met uw wensen en budget. Besloten reserveren kan vanaf 25 personen tot maximaal 50 personen.

Bent u met een gezelschap van 15 personen of meer en wenst u af te wijken van onze diner of lunchkaart, dan maken wij graag voor u een menu op maat, waarbij we rekening houden met diëten, voorkeuren en uw wensen. U begrijpt dat dit uitsluitend op reservering kan.

Ook is het mogelijk om met een gezelschap, van 10 personen of met een grotere groep bij ons de lunch te reserveren. 

Huwelijksceremonies

Huwelijksceremonies, ze zijn er in alle geuren, kleuren en maten. Maar mogen wij ons hierin ook even voorstellen? Wij beschikken niet over een grote feestzaal, wij hebben geen plaats voor een band, wij kunnen geen megareceptie huisvesten (verzorgen kunnen wij dat heus wel in samenwerking met gemeenschapshuis Acropolis) Maar wat kunnen we wel.........uitgaan van onze eigen krachten en specialiteiten!

Ook u kunt een fantastische bruiloft beleven als u met minder dan het gebruikelijke aantal gaat feesten. Heerlijk met familie, de beste vrienden en enkele "die wil ik echt op mijn feest" gasten, van een besloten diner/ feest genieten.

Wij hebben voor u met zorg een drietal huwelijksdiners samengesteld, compleet met een champagne ontvangst, heerlijk wijnarrangement, de fijnste gerechten, het heerlijkste dessert en (als u het wenst) zelfs een bruidstaart. Maar ook als uw wensen wat eenvoudiger liggen zijn wij graag uw adviseur. Vraag eens vrijblijvend naar onze mogelijkheden, laat u verrassen met onze ideeën.

people raising wine glass in selective focus photography

Blijf gevangen bij de Poort van Megen

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en culinaire avonturen van Restaurant De Poort van Megen. Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
Logo de poort van megen