Restaurant activiteiten

Pasen

Wij serveren met de lunch een 3 gangen Paas-lunchmenu. U begint met verschillende amuses, deze worden gevolgd door een voor-en hoofdgerecht, waarbij u kunt kiezen tussen vis, vlees of vegetarisch. Het seizoensdessert maakt de ervaring compleet. De aanvang van de lunch is om 12.30 uur en eindigt uiterlijk 16.00 uur.

Kerst 2024 @depoortvanmegen 

Laat jezelf met kerst feestelijk in de watten leggen bij De Poort van Megen. 🎅 

Tijdens 1e en 2e kerstdag ontvangen wij jou en jou familie in ons sfeervolle restaurant en serveren we een fantastisch meerdere gangendiner. We starten het diner met een tafel vol met verschillende bites en heerlijke amuses en serveren daarna het kerstdiner. 

Wees er snel bij! Graag even telefonisch reserveren, daarnaast zijn we altijd bereikbaar voor vragen.


Wildmenu.

Tijdens het wildseizoen stelt het keukenteam jaarlijks een nieuw wildmenu samen. 5 gangen wild, met een amuse van het huis. 
Dit menu word geserveerd in 2024, vanaf 1 november t/m 22 december. Reserveer nu alvast je tafel. 

De Poort van Megen gin

Maak kennis met onze eigen De Poort van Megen Gin! Met tonen van sinaasappel, roze peper, kardemom, zwarte thee en sereh... Ge-wel-dig in de Gin tonic!! 


Valentijnsdag 14 februari.

Liefde is iets moois, en dat vieren we elke dag. Maar op Valentijnsdag geven we hier nét wat meer aandacht aan. Jaarlijks kunt u weer genieten van het succesvolle 3 gangen - shared dining concept. Zeker zijn van een tafeltje met uw geliefde reserveer dan tijdig.

Blijf gevangen bij de Poort van Megen

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en culinaire avonturen van Restaurant De Poort van Megen. Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
Logo de poort van megen