Omgeving

Fietsen in Megen

Restaurant De Poort van Megen is de ideale startplek voor een rustgevende óf sportieve fietstocht door het prachtige Brabantse landschap. Start met een heerlijke lunch of geniet van verse koffie op het terras voordat de fietstocht start, of kom weer op kracht na een sportieve rit met een lekker stuk gebak. Er is altijd genoeg plek voor de auto of de fiets!

Stadswandeling door Megen

Ontdek het prachtige Brabantse stadje Megen tijdens een georganiseerde stadswandeling. Bij Restaurant De Poort van Megen komen we samen en genieten we van koffie en gebak op het terras, waarna Megen ontdekt wordt met aandacht voor alle historische trekpleisters. De Gevangentoren staat centraal, maar Megen heeft natuurlijk veel meer te bieden! Sluit af met heerlijke lunch in het restaurant of op het terras in de zon. Vraag het personeel naar meer informatie of stuur ons een bericht. 

https://toerismemegen.nl/recreatie/wandelen-met-een-gids/  

Kamperen in Megen

Kun je ook geen genoeg krijgen van Megen en de rest van Noord-Brabant? Blijf dan met het hele gezin kamperen bij Tuincamping Megen of zet je tent op bij Minicamping de Maasakker. Dit zijn de ideale campings om een geweldige vakantie op door te brengen en Megen en de rest van Brabant te ontdekken. Restaurant De Poort van Megen is voor de gasten van de campings een perfecte locatie voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner met het gezin!

Blijf gevangen bij de Poort van Megen

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en culinaire avonturen van Restaurant De Poort van Megen. Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
Logo de poort van megen