Restaurant De Poort van Megen ligt in het mooie stadje Megen. Niet alleen de ooievaars op de historische Gevangentoren trekken de aandacht, de omgeving zelf is groen, gevarieerd en ideaal voor een fietstocht of wandeling. In Megen worden ontzettend veel activiteiten georganiseerd, waarbij Restaurant De Poort van Megen de ideale plek is om te starten met een kop koffie op het terras of af te sluiten met een goede lunch of smaakvol diner.

Fietsen in Megen

Restaurant De Poort van Megen is de ideale startplek voor een rustgevende óf sportieve fietstocht door het prachtige Brabantse landschap. Start met een heerlijke lunch of geniet van verse koffie op het terras voordat de fietstocht start, of kom weer op kracht na een sportieve rit met een lekker stuk gebak. Er is altijd genoeg plek voor de auto of de fiets!

Stadswandeling door Megen

Ontdek het prachtige Brabantse stadje Megen tijdens een georganiseerde stadswandeling. Bij Restaurant De Poort van Megen komen we samen en genieten we van koffie en gebak op het terras, waarna Megen ontdekt wordt met aandacht voor alle historische trekpleisters. De Gevangentoren staat centraal, maar Megen heeft natuurlijk veel meer te bieden! Sluit af met heerlijke lunch in het restaurant of op het terras in de zon. Vraag het personeel naar meer informatie of stuur ons een bericht.

Kamperen in Megen

Kun je ook geen genoeg krijgen van Megen en de rest van Noord-Brabant? Blijf dan met het hele gezin kamperen bij Tuincamping Megen of zet je tent op bij Minicamping de Maasakker. Dit zijn de ideale campings om een geweldige vakantie op door te brengen en Megen en de rest van Brabant te ontdekken. Restaurant De Poort van Megen is voor de gasten van de campings een perfecte locatie voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner met het gezin!

Thema-avonden en groepen bij De Poort van Megen

Restaurant De Poort van Megen is niet alleen de plek voor een geweldige culinaire ervaring, er worden ook gezellige thema-avonden georganiseerd door betrokken bewoners uit Megen en omstreken. Een goed voorbeeld hiervan is het muzikaal diner; een garantie voor gezelligheid en een heerlijke avond. Heb je zelf een idee of zoek je een plek voor een geslaagde avond met jouw club? Laat het ons weten!