Of je nu ’s middags komt genieten van een heerlijke lunch en een verse kop koffie op het terras, of ’s avonds de gerechten van Chef Luuk Verhoeven komt beleven, Restaurant De Poort van Megen zal altijd zorgen voor een prachtige ervaring en heeft voor ieder wat wils. Bekijk hieronder de verschillende menukaarten en kom in de stemming voor je volgende bezoek. Lunch, borrel of diner, er is altijd wat heerlijks te kiezen dat met passie wordt bereid en geserveerd.

Allergieën en dieetwensen

Voor ieder wat wils, dus echt voor iedereen! We houden tijdens de bereiding van alle gerechten op de lunch en dinerkaart rekening met de wensen van de gasten en laten op de menukaart zien welke gerechten vegetarisch geserveerd worden. Heb je speciale wensen, allergieën of twijfel je over een van de gerechten van de menukaarten van het restaurant? Spreek het personeel aan of informeer vooraf even; we helpen je graag!

Verse en lokale producten

De keukenbrigade van Restaurant De Poort van Megen kookt het liefst met seizoensgebonden producten en ingrediënten van lokale ondernemers. Zo zetten we altijd een seizoensgebonden keuzemenu voor de gasten neer en besteden we veel aandacht aan de connectie van onze gerechten met de regio. Een goed voorbeeld is het Blonde d’Aquitaine rund uit Macharen dat wordt gebruikt in onze sappige hamburgers; een aanrader voor de lunch terwijl je geniet op ons terras!