Reserveren

Het is natuurlijk mogelijk om een tafel te reserveren in ons restaurant, zodat we ons samen kunnen verheugen op een prachtige ervaring vol culinair genot en Brabantse gezelligheid. Ook voor grotere groepen bieden wij een mooi arrangement in volledig gezamenlijk overleg. We denken graag met je mee zodat we voor jou en je geliefden een dag of avond neerzetten om nooit te vergeten.

Stuur ons een bericht via reserveren@depoortvanmegen.nl of neem telefonisch contact op via 06 1188 1642

Openingstijden

Het restaurant is geopend op maandag, donderdag en vrijdag van 17.00u tot 23.00u, op zaterdag van 12.00u tot 23.00u en op zondag van 11.00u tot 23.00u.
Op dinsdag en woensdag zijn wij gesloten.

Contact

Heb je vragen over het restaurant of wil je graag eens praten met de eigenaar? Neem gerust contact op!

Restaurant De Poort van Megen
Torenstraat 28
5366 BK Megen
+31 (0)6 1188 1642
info@depoortvanmegen.nl

Blijf op de hoogte!

Volg ook de sociale kanalen van het restaurant voor leuke foto’s en verhalen van bezoekers! Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en culinaire avonturen van Restaurant De Poort van Megen. Klik op de buttons onderaan deze pagina.

Cadeaubonnen en geschenken

Het is altijd mogelijk om een ervaring bij Restaurant De Poort van Megen cadeau te doen aan een goede vriend, vriendin of geliefde. Het team van De Poort van Megen zal zorgen voor een geweldige ervaring met een heerlijk diner in het restaurant of lunch op ons prachtige terras. We serveren verrassende wijnen en service met een glimlach; een avond om nooit te vergeten. De cadeaubonnen zijn in het restaurant verkrijgbaar en worden feestelijk gepresenteerd.